Azt hiszem ez is azok közé a receptek közé tartozik, ami igazából nem is recept. Ennekellenére vagy épp ezért nem lehet elrontani és biztos siker lesz amikor tálaljuk. Nálunk minden étkezési időben előfordul, reggelire, ebédre, vacsorára, bármikor és bármennyit meg tudunk enni belőle.


Virslis krumpli

Nyomtatás
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  • krumpli
  • virsli felkarikázva
  • tetszőleges sajt felkockázva (nálunk trappista és cheddar a kedvenc)
  • olaj a sütéshez

Elkészítés menete

  • A krumplit héjában, enyhén sós vízben megfőzzük.
  • Hagyjuk teljesen kihűlni, meghámozzuk, felkockázzuk.
  • Forró, bő olajban ropogósra sütjük.
  • Papírtörlőre szedjük és hagyjuk kihűlni.
  • Enyhén megsózzuk és egy nagy tálba tesszük.
  • A virsli karikákat is jó ropogósra sütjük az olajban.
  • Papírtörlőre szedjük és hagyjuk kihűlni.
  • Keverjük ezt is a krumplihoz.
  • Még melegen tálaljuk.

My Recipe Index

You may also like

Szólj Hozzá!