Sajtos csirkemell

by Enikő

Ez az egyik kedvenc sajtos csirkemell receptem, mert jó szaftos marad, nem szárad ki, ráadásul alig pár hozzávalóra van szükségünk és pillanatok alatt készen vagyunk vele.

Sajtos csirkemell

A gyerekek mindig segítenek elkészíteni, élvezik, ahogy forgathatják a sajtba és szépen sorba rendezhetik a tepsin.

Tanács: Ha éppen nincs időnk egyesével bundázni (bár tényleg gyorsan kész), akkor a felszeletelt és már bekent húst simán tegyük jénaiba és szórjuk meg a sajttal, majd mehet is a sütőbe.

Sajtos csirkemell

Nyomtatás
Előkészítési idő: Főzési idő:
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  • 1 csirkemell
  • 1 csésze felkockázott kemény cheddar (mást is használhatunk, de akkor lehet hogy kicsit jobban elfolyik sütés közben)
  • majonéz
  • só,bors,pirospaprika

Elkészítés menete

  • A csirkemellet vékony, hosszú csíkokra vágjuk. Ha vastagra vágjuk, akkor teljesen lefolyik róla a sajt mielőtt a hús átsülne.
  • A sajtot és fűszereket tegyük késes aprítóba és őröljük finomszeműre.
  • A hús szeleteket kenjük meg vékonyan majonézzel, majd forgassuk bele a fűszeres sajtba.
  • Tegyük őket tepsire és előmelegített kb 180 fokos sütőben süssük kb 20 percig.

My Recipe Index

You may also like

Szólj Hozzá!