Répatorta stevia porral

by Enikő

Kaptam a férjemtől egy nagy adag stevia port, amit persze rögtön ki is próbáltam egy különleges répa torta verzióban. Egész jól beleilleszthető a fogyókúra bűnözős napjaiba, de azért nem szabad vele túlzásba esni.

Megjegyzés: A stevia por miatt nem ajánlom, hogy gyerekek is egyenek belőle.

Répatorta stevia porral

Nyomtatás
Adag: 4 Előkészítési idő: Főzési idő:
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  • 150 g liszt
  • 60 g kesudió felaprítva
  • 1/2 tk sütőpor
  • 1 tk szódabikarbóna
  • csipet só
  • 1 tk fahéj
  • 3/4 tk stevia por
  • 2 tojás
  • 60 g vaj
  • 80 ml tej
  • 200 g reszelt répa

Elkészítés menete

  • A lisztet, sütőport, szódabikarbónát, sót, fahéjat, steviát szitáljuk össze.
  • Keverjük össze a tojásokat a vajjal és tejjel.
  • A 2 tál tartalmát keverjük egymással csomómentesre.
  • Adjuk hozzá a kesudiót és répát.
  • Töltsük egy kisebb tortaformába.
  • 180 fokra előmelegített sütőben süssük kb 25-30 percig vagy amíg a tűpróbánál tisztán húzzuk ki a tűt.

My Recipe Index

You may also like

Szólj Hozzá!