A gyerekeim imádják az összes galuska fajtát a levesekben. Ez az egyik kedvencük, és szerencsére nagyon könnyen el tudjuk készíteni otthon is, így bármilyen levesbe beletehetjük. Arra kell csak figyelnünk, hogy sok nedvességet szív magába, így amikor főzzük a levest hozzá, nagyon bő lére kell eresztenünk 🙂 Ez nálunk előny, mert én nem tudok kevés levest főzni, valahogy mindig több liter lesz és akkor is jól laknánk ha nem ennénk mást 1 hétig.

Hozzávalók
- 10 dgk búzadara
- 5 dkg kókuszolaj/zsír
- 1 tojás
- pici só
Elkészítés menete
- Minden hozzávalót keverjünk alaposan össze.
- Hagyjuk állni kb 20- 30 percet.
- Szagassuk 2 kiskanál segítségével forrásban lévő levesbe és főzzük addig amíg szépen megduzzadnak és feljönnek a leves tetejére.
My Recipe Index
-
Zsókavári egytál
2020-11-15 -
Csirkemell falatok
2020-11-15 -
Krémsajtos csirkemell
2020-11-13