Krémsajtos csirkemell

by Enikő

“Hat tojásból hat csibe,
Lábra állnak izibe.
Csipegetik a magot,
Búzát, árpát, friss zabot.”
(Bartos Erika)

Imádom a csirkemellet minden formában, de a család csak akkor eszi meg ha valamilyen krémes szószban úszik. Ez egy nagyon régi receptem, még 2008 elején főztem először, azóta is rendszeresen van ebédre.

Krémsajtos csirkemell

“Hat tojásból hat csibe,Lábra állnak izibe.Csipegetik a magot,Búzát, árpát, friss zabot.”(Bartos Erika) Imádom a csirkemellet minden formában, de a család csak akkor… Ebéd csirke, csirkemell, krémsaj, philadelphia Hungarian
Kitchen is my sanctuary
Kitchen is my sanctuary
Nyomtatás
Adag: 4
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  • 500 g csirkemell felkockázva
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1/2 doboz krémsajt (pl philadelphia)
  • 4 dl főzőtejszín
  • só, bors

Elkészítés menete

  • A csirkemellet sózom, borsozom és kevés olajon megpirítom, majd kiszedem egy tányérra.
  • A visszamaradt zsiradékben megpirítom a fokhagymát.
  • Hozzáteszem a krémsajtot és tejszínt. Alaposan elkeverem és összeforralom.
  • Visszateszem bele a csirkemellet és összeforralom.

My Recipe Index

You may also like