Krémsajtos csirkemell

by Enikő

“Hat tojásból hat csibe,
Lábra állnak izibe.
Csipegetik a magot,
Búzát, árpát, friss zabot.”
(Bartos Erika)

Imádom a csirkemellet minden formában, de a család csak akkor eszi meg ha valamilyen krémes szószban úszik. Ez egy nagyon régi receptem, még 2008 elején főztem először, azóta is rendszeresen van ebédre.

Krémsajtos csirkemell

Nyomtatás
Adag: 4
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  • 500 g csirkemell felkockázva
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1/2 doboz krémsajt (pl philadelphia)
  • 4 dl főzőtejszín
  • só, bors

Elkészítés menete

  • A csirkemellet sózom, borsozom és kevés olajon megpirítom, majd kiszedem egy tányérra.
  • A visszamaradt zsiradékben megpirítom a fokhagymát.
  • Hozzáteszem a krémsajtot és tejszínt. Alaposan elkeverem és összeforralom.
  • Visszateszem bele a csirkemellet és összeforralom.

My Recipe Index

You may also like