“Hajlik a bambusz,
Koppan a kókusz,
Süni-tüske gesztenye,
A jegenye-venyige,
Galagonya-gallya.”
(Nyulász Péter: Koppantó)


Ez is azokhoz a sütikhez tartozik, amikor nem igazán van recept. Valójában ez a kamraürítési projekt miatt készült, mert volt egy fél csomag maradék kókuszreszelékem és ebbe tökéletes volt. Azóta már 3x készült, ajándékba is vittük és mindenkinek ízlett.

Kókuszos ostya

“Hajlik a bambusz,Koppan a kókusz,Süni-tüske gesztenye, A jegenye-venyige,Galagonya-gallya.”(Nyulász Péter: Koppantó) Ez is azokhoz a sütikhez tartozik, amikor nem igazán van recept. Valójában… Desszertek kókusz,ostya, kókuszos ostya, nápolyi, kókuszos nápolyi, sütés nélkül Hungarian
Kitchen is my sanctuary
Kitchen is my sanctuary
Nyomtatás
Adag: 4
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  • 1 csomag ostyalap
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 kis csomag kókuszreszelék
  • 1 l tej
  • 6 ek cukor
  • baracklekvár

Elkészítés menete

  • A tejben a cukorral sűrűre főzzük a pudingport.
  • Levesszük a tűzről és belekeverjük a kókuszreszeléket is.
  • Hagyjuk kihűlni, de ne hagyjuk megdermedni, még legyen kenhető.
  • Az ostyalapok közé kenjünk a pudingból, de egy réteget cseréljünk le baracklekvárra.
  • Hagyjuk 1 éjszakát pihenni, hogy összeérjenek az ízek és össze álljon a süti, könnyebb lesz szeletelni.

You may also like

Szólj Hozzá!