” Esik az eső, hajlik a vessző,
Haragszik a katona, mert megázik a lova.
Ne haragudj katona, majd kisüt a napocska,
Megszárad a lovacska. “

Még mindig szakad az eső, nem volt kedvünk boltba menni, így abból főztünk ami itthon volt. Nem igazán tavaszi saláta, nálunk a karalábé valahogy télen kerül gyakrabban asztalra, de most kifejezetten jól esett 🙂

Kapros karalábésaláta

Nyomtatás
Adag: 4 Előkészítési idő: Főzési idő:
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  • 500 gramm zsenge karalábé meghámozva és kb 1 centis kockákra vágva
  • 80 g joghurt
  • 70 g tejföl
  • 1 kis gerezd fokhagyma
  • 1 ek citromlé
  • só,bors
  • 4-5 ek aprított kapor

Elkészítés menete

  • Semmi más dolgunk nincs, mint összekeverni minden hozzávalót és pár órát pihentetni tálalás előtt.

My Recipe Index

You may also like

Szólj Hozzá!