Házi műzli II.

by Enikő

Azt szeretem igazán a házi műzliben, hogy olyan alapanyagokból tudjuk megcsinálni amiket mi szeretünk, így biztosan nem fogjuk azért kidobni, mert nem ízlett. Ebben most a gyerekek is segítettek, a nagy keverte, a kicsi pedig kóstolgatta.

Házi műzli II

Azt szeretem igazán a házi műzliben, hogy olyan alapanyagokból tudjuk megcsinálni amiket mi szeretünk, így biztosan nem fogjuk azért kidobni, mert nem… Házi műzli Házi műzli II. Hungarian
Kitchen is my sanctuary
Kitchen is my sanctuary
Nyomtatás
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  1. 1/4 csésze lenmag
  2. 1/4 csésze chia mag
  3. 5 csepp folyékony stevia
  4. 1/2 csésze víz
  5. 3 csésze zabpehely
  6. 1/2 csésze mandula
  7. 1/4 csésze kesudió
  8. 1/2 csésze tökmag
  9. 1/2 csésze napraforgómag
  10. 1/4 csésze kendermag 6 ek méz
  11. 1/4 csésze olvasztott kókuszolaj
  12. 1/4 csésze aszalt goji bogyó

Elkészítés menete

  1. A lenmagot, chiamagot, steviát és vizet keverjük össze majd tegyük félre kb 15 percre.
  2. Az idő letelte után keverjük össze az összes hozzávalót jó alaposan.
  3. Tegyük jól záródó üvegbe.

Megjegyzés

Ha adunk hozzá még 1/3 csésze mézet, akkor műzliszeletet tudunk belőle csinálni. Alaposan nyomkodjuk egy tepsibe, hűtsük le, majd szeleteljük fel.

You may also like

Szólj Hozzá!