Házi forrócsoki por

by Enikő

Télen nagyon jól esik a kinti hideg után a kályha előtt üldögélni egy pohár jó meleg forró csokival. Már a gyerekek is kérik , hogy csináljunk miután bejöttünk egy nagy séta után. Ebből a porból pedig egyszerűen készíthetünk , így pedig több időnk jut egy kis játékra.

Házi forrócsoki por

Télen nagyon jól esik a kinti hideg után a kályha előtt üldögélni egy pohár jó meleg forró csokival. Már a gyerekek is… Befőzés Házi forrócsoki por Hungarian
Kitchen is my sanctuary
Kitchen is my sanctuary
Nyomtatás
Adag: 4 Előkészítési idő: Főzési idő:
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  1. 1 csésze tetszőleges édesítő (de el is hagyható)
  2. 2/3 csésze minőségű kakaópor
  3. 1 csésze tejpor
  4. 1/2 csésze tetszőleges, jó minőségű csoki

Elkészítés menete

  1. Mindent tegyünk egy késes aprítóba és dolgozzuk porrá.
  2. Töltsük jól záródó üvegbe.

Megjegyzés

Ha a tejport lecseréljük kókusztejporra és vegán csokit használunk akkor allergiásak is fogyaszthatják.

You may also like

Szólj Hozzá!