A tegnapi aszalt paradicsom egyik szuper felhasználási módja. A jó nagy adaghoz elég a mennyiség, így nyugodtan lehet felezni az adagokat. Nagyon könnyű a dolgunk vele, csak 1 lábas és türelem kell hozzá.

Aszalt paradicsomos hagyma chutney

A tegnapi aszalt paradicsom egyik szuper felhasználási módja. A jó nagy adaghoz elég a mennyiség, így nyugodtan lehet felezni az adagokat. Nagyon… Befőzés Aszalt paradicsomos hagyma chutney Hungarian
Kitchen is my sanctuary
Kitchen is my sanctuary
Nyomtatás
Adag: 4
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  • 3 bögre vöröshagyma, felaprítva
  • 2 bögre aszalt paradicsom felaprítva
  • 2 ek friss gyömbér felaprítva
  • 1 ek finomra vágott chili
  • 1 ek cukor
  • 2 tk mustármag
  • 1 tk római kömény
  • 1/2 bögre almaborecet
  • 1 ek citromlé

Elkészítés menete

  • Mindent alaposan keverjük össze, tegyük fel alacsony lángon egy lábasban a tűzhelyre és főzzük, amíg besűrűsödik és a hagyma teljesen megpuhul.

You may also like