A tegnapi aszalt paradicsom egyik szuper felhasználási módja. A jó nagy adaghoz elég a mennyiség, így nyugodtan lehet felezni az adagokat. Nagyon könnyű a dolgunk vele, csak 1 lábas és türelem kell hozzá.


Hozzávalók
- 3 bögre vöröshagyma, felaprítva
- 2 bögre aszalt paradicsom felaprítva
- 2 ek friss gyömbér felaprítva
- 1 ek finomra vágott chili
- 1 ek cukor
- 2 tk mustármag
- 1 tk római kömény
- 1/2 bögre almaborecet
- 1 ek citromlé
Elkészítés menete
- Mindent alaposan keverjük össze, tegyük fel alacsony lángon egy lábasban a tűzhelyre és főzzük, amíg besűrűsödik és a hagyma teljesen megpuhul.
My Recipe Index
-
Zsókavári egytál
2020-11-15 -
Csirkemell falatok
2020-11-15 -
Krémsajtos csirkemell
2020-11-13