Aszalt paradicsom

by Enikő

“Kerek vagyok, mint a labda,
Fogyasztanak száz alakba.
Nyersen esznek, főzve is,
Télen is és nyáron is.
Saláta is, leves is,
Megisszák a vérem is”

Most szedtük le az utolsó koktél paradicsomokat, amikből végül már aszalványok készültek télre.

Aszalt paradicsom

“Kerek vagyok, mint a labda,Fogyasztanak száz alakba.Nyersen esznek, főzve is,Télen is és nyáron is.Saláta is, leves is,Megisszák a vérem is” Most szedtük… Befőzés paradicsom, aszalt, aszalvány, Hungarian
Kitchen is my sanctuary
Kitchen is my sanctuary
Nyomtatás
Nutrition facts: 10 calories 10 grams fat
Értékelés: 5.0/5
( 1 szavazat )

Hozzávalók

  • paradicsomok megfelelő darabokra vágva, megtisztítva

Elkészítés menete

  • 30 fokos légkeveréses sütőbe tesszük őket egy nagy tepsin, úgy, hogy a sütő ajtaját kitámasztjuk egy fakanállal, hogy a gőz távozni tudjon. 6-8 óra alatt teljesen eltávozik belőle a nedvesség és mehet is légmentesen zárható üvegbe.

You may also like